Renovatie portaal

De klant kwam naar ons met de vraag om het klemmen van de deuren in het portaal op te lossen. Zeker bij hogere temperaturen zorgt dit voor veel ongemak. In het verleden werden reeds herstellingen uitgevoerd. Het slot en de deurstijlen werden afgeslepen. Dit zijn slechts tijdelijke oplossingen. De oorzaak komt voort uit het roesten van het vast kader van het portaal langs de achterzijde, waardoor dit profiel van de muur loskomt en de opengaande deuren tegen elkaar duwen. Doordat deze deuren tegen elkaar duwen, grijpt er wederkerend een kracht aan op de scharnieren en scharnierpennen op de vaste kader die hierdoor vervormd worden.

 

AD&C stelt een volledige demontage van het portaal inclusief deurkader voor. De bestaande laklagen worden verwijderd door een erkend straalbedrijf. Want e verven kunnen restanten van schadelijke stoffen voor mens en milieu bevatten, waardoor ter plaatse stralen niet aangewezen is.

Herstellen van alle door roest en vervorming aangetaste delen in atelier. Dit houdt in het weg- en uitslijpen van roestplekken. Alle te vervangen onderdelen op maat verzagen en terug zoals oorspronkelijk monteren.

2017/05/04, Foto ‘s van Ad&c, Thomas Denturck. Foto’s katrijn van giel

2017/05/04, Foto ‘s van Ad&c, Thomas Denturck. Foto’s katrijn van giel

2017/05/04, Foto ‘s van Ad&c, Thomas Denturck. Foto’s katrijn van giel

2017/05/04, Foto ‘s van Ad&c, Thomas Denturck. Foto’s katrijn van giel

2017/05/04, Foto ‘s van Ad&c, Thomas Denturck. Foto’s katrijn van giel

2017/05/04, Foto ‘s van Ad&c, Thomas Denturck. Foto’s katrijn van giel

2017/05/04, Foto ‘s van Ad&c, Thomas Denturck. Foto’s katrijn van giel

2017/05/04, Foto ‘s van Ad&c, Thomas Denturck. Foto’s katrijn van giel

2017/05/04, Foto ‘s van Ad&c, Thomas Denturck. Foto’s katrijn van giel

2017/05/04, Foto ‘s van Ad&c, Thomas Denturck. Foto’s katrijn van giel



Comments are closed.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google