Prototype van een sanitaire capsule

Prototype van een Polyester prefab sanitair capsule uit witte polyester.

AD&C bedacht een sanitaire plug-and play capsule waarmee zeer snel en gemakkelijk kan aangesloten worden op (bestaande) rioleringen en warm- en koud waterleidingen. De capsule zelf bestaat uit twee delen die op elkaar klikken waarin alle technische leidingen, ventilatie en isolatie reeds klaar zitten. Het systeem kan ingebouwd worden of als losstaand element in een ruimte worden geplaatst.

polyester-capsule-sanitair-schets-3d-atelier-Cadix

 

 

polyester-capsule-sanitair-deur-toilet-atelier-Cadix

polyester-capsule-sanitair-detail-atelier-Cadix

polyester-capsule-sanitair-toilet-atelier-Cadix

capsule-sanitair-lavabo-atelier-Cadix

polyester-capsule-sanitair-lavabo-douche-vooraanzicht-atelier-Cadix

polyester-capsule-sanitair-totaal-douche-vooraanzicht-atelier-Cadix

polyester capsule-sanitair-daklicht-atelier-Cadix

polyester-capsule-sanitair-schets-douche-vooraanzicht-atelier-CadixComments are closed.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google