About

Thomas Denturck is een creatief meubeldesigner en vakman met passie voor materialen. Tijdens zijn studie als interieur vormgever aan Sint-Lukas te Brussel liep hij stage bij Atelier van Lieshout waar hij aan de slag ging met polyester en capsule woningen.

Na zijn studie als interieurvormgever start hij meteen met een opleiding tot lasser en in avondschool volgt hij ook een opleiding tot kunstsmid aan de academie van Anderlecht. Hij werkt 1,5 jaar in een metaalatelier Phlips om de nodige ervaring op te doen. Waar hij dit restauratie project van een gietijzeren beeld op de militaire begraafplaats in  Leuven voor monumentenzorg afwerkt.

Daarna was het tijd voor zijn eerste eigen capsule-ontwerp Blob vb3  dat hij in opdracht voor dmvA architecten ontwierp en volledig met de hand maakte. Momenteel bevindt de blob vb3 zich in de Verbeke Foundation te Kemzeke.

Ondertussen is Thomas afgestudeerd als ambachtelijk kunstsmid en heeft hij zijn atelier ingericht in de Rigastraat 31 in Antwerpen. Samen met de klant wil hij graag tot uitzonderlijke, unieke ontwerpen komen met een hoogwaardige afwerkingsgraad. Kijk gerust rond op de site en als wat u hier ziet u bevalt, moet u bij AD&C zijn.

Thomas Denturck zaakvoerder

Opleiding: interieur vormgeving Sint-Lukas te Brussel

Ervaring: Atelier Van Lieshout Polyester atelier te Rotterdam, Academie beeldende kunsten Anderlecht: Kunstambacht Smeden, Phlips nv, zelfstandig medewerker dmvA architecten, maker BLOB vB3

Paul Denturck Sourcing man

Opleiding: Industrieel ingenieur scheikunde

Ervaring: researcher Agfa Gevaert (Op rust)